KUNTAVAALIT 2021

Kuntavaalit toimitetaan joka neljäs vuosi huhtikuun kolmantena sunnuntaina. Seuraavat kuntavaalit toimitetaan huhtikuussa 2021 (edit: kesäkuussa 2021). Olen ehdolla kuntavaaleissa Helsinkiin SDP:n listoilta. Tämä sivu on kuntavaalipäiväkirjani, johon tulee jatkuvasti lisää tapahtumia ja juttuja matkastani kuntavaaleissa.

3.6.2021 Vaaleja siirrettiin

Kuntavaalit siirrettiin kesäkuulle

Vaaleja siirrettiin. Uudet tärkeät päivämäärät ovat seuraavat: Ehdokasnumerot vahvistetaan 14.5. Tämä on päivä jolloin keskusvaalilautakunta kokoontuu. Numerot ilmoitetaan puolueille kokouksen päätyttyä, jotka ilmoittavat numerot ehdokkaille mahdollisimman pian. Ennakkoäänestysaikaa pidennetty. Ennakkoäänestys 26.5. – 8.6. Varsinainen vaalipäivä on 13.6. Omia mietteitäni vaalien siirrosta voi lukea täältä https://kallemikkolainen.fi/kirjoituksia/vaalit-siirtyivat-mita-mietteita/

11.1.2021 Tukiryhmä

Kallen tukiryhmän sivut on avattu

Suuria asioita ei usein kukaan pysty tekemään yksin. Ei elämässä yleensäkään, mutta varsinkaan politiikassa, sillä politiikka on joukkuepeliä. Siksi onkin hassua, että juuri avun pyytäminen onkin vaikeata. Onnistunut kampanja tarvitsee tekijänsä, mutta myös taloudellisista tukea. Pienikin lahjoitus auttaa suuresti, joten olen kiitollinen avustasi! Lisää tietoa Kallen tukiryhmästä voi lukea täältä https://kallemikkolainen.fi/tukiryhma/

18.12.2020 Uutiskirje

Tilaa Kallen uutiskirje!

Kuva Kalle Mikkolainen

TILAA UUTISKIRJE

Tilaamalla uutiskirjeen, saat tietoa vaalikampanjastani, tapahtumista ja uusista kirjoituksistani.

Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Säilytämme tietojasi vain niin kauan, kun haluat itse pysyä uutiskirjeen tilaajana. Halutessasi voit peruuttaa tilauksen milloin vain haluat jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

Tähdellä merkityt kentät eli sähköpostiosoite on pakollinen tieto.

5.11.2020 Helsinki Vartiokylän koulu

Kaupunkisuunnittelulla Helsingistä maailman toimivin kaupunki

Kaupunkiympäristön asemakaavapäällikkö Tuomas Hakala puhuu aiheesta Vartiokylän yläasteella. Kommentoimassa kaupunkiympäristölautakunnan jäsen Jape Lovén.

7.11.2020 SDP Helsinki piirikokous

SDP Helsinki nimesi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

10.10.2020 Helsinki Stoan aukio

SDP liikkeellä Toimintapäivänä 10.10.

SDP:n Toimintapäivä järjestettiin lauantaina 10.10.2020. Päivän aikana SDP:n aktiivit pääministeristä kuntavaaliehdokkaisiin olivat kohtaamassa ihmisiä ympäri Suomea. Tapahtumia järjestettiin lähes 100 yli 70 paikkakunnalla Sodankylästä Hankoon. Tällä kertaa tapahtuman erityispiirteenä oli tietysti Covid-19 pandemiasta johtuen se, että, tapahtuma toteutettiin tarkasti turvallisuusohjeita noudattaen. Toimintapäivän idea kiteytyi yhteen kysymykseen: Mitä sinulla on sydämellä? Itäkeskuksen sosialidemokraatit olivat paikalla Stoan aukiolla. Paikalla kävivät myös työministeri Tuula Haatainen, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Eveliina Heinäluoma ja Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar.

9.10.2020 Helsinki, Itäkeskus Tallinnan aukio

Tästä se lähtee... Kohti kuntavaalia ja sen yli!

Tästä se lähti. Minun ensimmäiset vaalit. Puolihuumorilla ja pilke silmäkulmassa, vasta painetut jäsenvaalimainokset käsissä. Tuomas Finne, SDP itäkeskuksen PJ #22 ja Kalle Mikkolainen SDP Itäkeskuksen johtokunnan jäsen #86. Sama pilke on tarkoitus säilyttää mukana koko kuntavaalimatkan, mutta vitsillä ei olla liikkeellä vaan tosissaan, mutta ei koskaan liian vakavissaan.

Tuomas ja Kalle tallinnan aukiolla juuri painetut jäsenvaalimainokset käsissään.
kallemikkolainen.fi